Veel gestelde vragen - FAQ

Hoe kom ik aan de gratis Zeeland Cashback voordelen?

Door in de navigatiebalk op de knop "gratis registreren” te klikken komt u op de registratiepagina. Dan op de registratiepagina de gevraagde gegevens invullen en akkoord gaan met de voorwaarden (verplicht).

Daarna zelf de registratie afronden door op de ontvangen link in je eigen mailbox te klikken en de andere gegevens in te vullen.

Als de registratie succesvol afgerond is dan de GRATIS myWorld Cashback app downloaden:

De applestore: https://apps.apple.com/at/app/cashback-app/id1173430105

De googleplay store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cashback.card

Gebruik dezelfde login die je aangemaakt hebt bij de registratie.

BELANGRIJK: Het is slechts één keer mogelijk om je te registreren bij myWorld. Indien het systeem aangeeft dat uw mailadres en/of telefoonnummer al bekend zijn dan bent u al eens eerder geregistreeerd. Dat is geen enkel probleem!

Via de login bij myWorld heeft u de mogelijkheid om uw gebruikersnaam en/of wachtwoord op te vragen en te resetten.

Ik ben al geregistreerd bij myWorld via een ander bedrijf. Wat nu?

Geen enkel probleem! Met de myWorld App heeft u dezelfde voordelen als bij Zeeland Cashback. Wij werken namelijk allemaal samen als partnerbedrijf met myWorld. Je hoeft dus niks anders te doen en de myWorld voordeel app gewoon blijven gebruiken.

Waar komen de voordelen vandaan?

De aangesloten partner bedrijven verlenen de voordelen. Dit is altijd in de vorm van cashback (tot maximaal 25%) én shopping points. Deze shopping points worden altijd aangegeven in een percentage van het aankoopbedrag en gaat tot 2 decimalen achter de komma. Zo mist u dus niks.

De bedrijven geven deze voordelen omdat zij door samenwerking en klantenloyaliteit meer omzet kunnen maken. Lokale samenwerking in Zeeland maakt sterk zodat er een WIN – WIN – WIN situatie ontstaat. De marketing kosten voor de bedrijven gaan omlaag en dus ontvangt u de voordelen.

Zijn de Zeeland Cashback voordelen alleen in Zeeland?

Nee, de Zeeland Cashback voordelen zijn op dit moment in ruim 50 landen bij meer dan 150.000 aangesloten bedrijven te gebruiken met 400.000 acceptatie punten. Naast het gebruik bij Zeeuwse aangesloten bedrijven, waarbij u de Scan & Go functie in de myWorld App gebruikt, is het mogelijk om alleen in Nederland al bij 650+ online webshops voordeel te halen.

U kunt online shoppen via de myWorld App en daar de aangesloten bedrijven opzoeken of via uw computer. TIP: INSTALEER EENMALIG DE MYWORLD PLUG-IN eerst en mis nooit meer uw online voordeel. Zodra u op de website van een partnerbedrijf komt zal er een pop-up verschijnen. Druk op de button om de Cashback te activeren. Zodra dit gelukt is ziet u dat de Cashback geactiveerd is en hoeft u verder niks anders te doen dan wat u gewent bent om te doen.

Binnen 48 uur wordt uw aankoop verwerkt in uw persoonlijke profiel. Hou er rekening mee dat de online aankopen in bijna alle gevallen gegeven wordt over het aankoopbedrag EXCL. BTW en dat de cashback pas uitbetaald gaat worden als de retourtermijn is verstreken. De praktijk leert dat dit soms een langere periode van een aantal maanden kan duren.

Zit er een geldigheidsdatum aan de myWorld App?

Er zit GEEN geldigheidsdatum aan de Zeeland Cashback voordelen en de myWorld App blijft onbeperkt bruikbaar. Maand na maand, jaar na jaar. Zolang u voordeel wil ontvangen gewoon de myWorld App blijven gebruiken.

Tevens is de myWorld App helemaal GRATIS. Dat is nu en in de toekomst. Dat garanderen wij!

Als je vraag er niet bij staat, klik dan op onderstaande button voor nog meer FAQ

Heb je de "zo werkt het" pagina al bezocht?

Zeeland Cashback is een handelsactiviteit van TELL-A-FRIEND BV.

Inschrijving Kamer van Koophandel te Middelburg: 22029020 — BTW NR. NL8014.74.851.B02


© 2024: ZEELAND CASHBACK • GebruiksvoorwaardenPrivacy beleidCookie beleid