Hoe winkel je met myWorld?

Bij lokale bedrijven via Scan & Go in de myWorld App

Of online via de myWorld App of je computer

Veel gestelde vragen bij dit onderwerp:

Wanneer ontvang ik mijn Cashback en Shoppingpoints na een Scan & Go aankoop?

SHOPPINGPOINTS: Nadat de aankoop is geregistreerd, kan het een paar uur duren voordat dit in je app wordt weergegeven. Vervolgens worden de shoppingpoints verdeeld.

CASHBACK: Na jouw aankoop begint een aftelklok van 15 dagen vanaf de datum van je aankoop. Zodra de timer op nul staat, 15 dagen na aankoop, ontvang je de cashback in je account.

Wanneer ontvang ik mijn Cashback en Shopping Points als ik online shop?

SHOPPINGPOINTS: Voor online aankopen kan het een paar dagen duren voordat ze geregistreerd zijn. Shoppingpoints worden toegekend zodra de aankoop is geregistreerd.

CASHBACK: Er verschijnt een aftelklok vanaf de aankoopdatum, die meestal na 30 dagen wordt bijgeboekt in je account. Uitzonderingen gelden voor gevallen zoals een vakantieboeking, waarbij cashback wordt uitbetaald nadat de vakantie genoten is.

Cashback - Geld terug op iedere aankoop

Veel gestelde vragen bij dit onderwerp:

Hoeveel cashback ontvang ik op mijn aankopen?

Cashback kan variëren afhankelijk van de myWorld Partner. In de meeste gevallen is het tussen 1% en 5% van je aankoop.

Wat kan ik doen met mijn cashback?

Je hebt de optie om het over te maken naar je bankrekening of het te gebruiken voor het kopen van eVouchers van enkele van de grootste merkwinkels. (Nog niet beshikbaar in Nederland en België)

Ga naar de onderstaande link om te ontdekken hoe je je bankrekening kunt koppelen voor Cashback-overschrijvingen.

Hoe koppel ik mijn bankrekening om mijn Cashback over te maken?

Log eerst in op jouw online account op myworld.com en selecteer rechtsboven de profielpictogram en selecteer "Mijn instellingen". Voer onder "Betalingsgegevens" jouw persoonlijke gegevens en rekeningnummer in.

Shoppingpoints - inwisselen | Cashback deals

Veel gestelde vragen bij dit onderwerp:

Wat is de waarde van een Shopping Point?

Elk Shopping Point heeft een waarde van 1 EURO en kan ingewisseld worden voor geld wanneer je winkelt bij deelnemende myWorld Partners die Cashback Deals aanbieden.

Hoe verzamel ik shoppingpoints?

1) Je kunt shoppingpoints verdienen bij elke aankoop die je doet, waarbij sommige aankopen tot 25% aan shoppingpoints opleveren. Bijvoorbeeld, bij een aankoop van 100 EURO kun je tot 25 shoppingpoints ontvangen.

2) Een andere manier om shoppingpoints te verdienen is door de myWorld app door te verwijzen naar je vrienden en familie. Voor elke doorverwijzing ontvang je 15 SP's. Bovendien zijn er mogelijkheden om extra beloningen te verdienen, waaronder cash incentives. Ga voor meer informatie naar de video AANBEVELEN & VERDIENEN.

Wat moet ik doen als ik niet genoeg shoppingpoints heb voor een Cashback Deal?

Als je niet voldoende shoppingpoints hebt, ontvang je automatisch de standaard Cashback en shoppingpoints die door de partner wordt verstrekt.

Aanbevelen en Shoppingpoints verzamelen

Veel gestelde vragen bij dit onderwerp:

Is er een limiet aan het aantal mensen dat ik naar de myWorld app kan verwijzen?

Er is geen limiet!

Je kunt de myWorld app eenvoudig doorverwijzen naar je vrienden en familie zodat zij ook kunnen profiteren van de ongelofelijke besparingen. Wanneer een nieuwe klant zich registreert, ontvangt hij of zij 15 Shoppingpoints en jij ontvangt ook 15 Shoppingpoints. Vergeet niet dat elk shoppingpoint kan worden ingewisseld voor 1 euro via Cashback Deals, waardoor je 15 euro kunt verdienen voor elke geregistreerde klant.

Kan ik een bedrijf doorverwijzen en wat krijg ik daarvoor terug?

Ja, in de app kun je een link vinden om bedrijven door te verwijzen door naar links of rechts te scrollen vanaf de link om een vriend te registreren. Zoek naar de link om een partner te registreren.

Voor elke partner die je doorverwijst, ontvang je 50 shoppingpunten, wat overeenkomt met 50 euro als het eenmaal is ingewisseld.

Als je geïnteresseerd bent in het doorverwijzen van bedrijven, raden we je aan een alternatieve optie te verkennen waarmee je voor miljoenen aankopen wordt betaald.

Veel gestelde algemene vragen - FAQ

Hoe kom ik aan de gratis Zeeland Cashback voordelen?

Door in de navigatiebalk op de knop "gratis registreren” te klikken komt u op de registratiepagina. Dan op de registratiepagina de gevraagde gegevens invullen en akkoord gaan met de voorwaarden (verplicht).

Daarna zelf de registratie afronden door op de ontvangen link in je eigen mailbox te klikken en de andere gegevens in te vullen.

Als de registratie succesvol afgerond is dan de GRATIS myWorld Cashback app downloaden:

De applestore: https://apps.apple.com/at/app/cashback-app/id1173430105

De googleplay store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cashback.card

Gebruik dezelfde login die je aangemaakt hebt bij de registratie.

BELANGRIJK: Het is slechts één keer mogelijk om je te registreren bij myWorld. Indien het systeem aangeeft dat uw mailadres en/of telefoonnummer al bekend zijn dan bent u al eens eerder geregistreeerd. Dat is geen enkel probleem!

Via de login bij myWorld heeft u de mogelijkheid om uw gebruikersnaam en/of wachtwoord op te vragen en te resetten.

Ik ben al geregistreerd bij myWorld via een ander bedrijf. Wat nu?

Geen enkel probleem! Met de myWorld App heeft u dezelfde voordelen als bij Zeeland Cashback. Wij werken namelijk allemaal samen als partnerbedrijf met myWorld. Je hoeft dus niks anders te doen en de myWorld voordeel app gewoon blijven gebruiken.

Waar komen de voordelen vandaan?

De aangesloten partner bedrijven verlenen de voordelen. Dit is altijd in de vorm van cashback (tot maximaal 25%) én shopping points. Deze shopping points worden altijd aangegeven in een percentage van het aankoopbedrag en gaat tot 2 decimalen achter de komma. Zo mist u dus niks.

De bedrijven geven deze voordelen omdat zij door samenwerking en klantenloyaliteit meer omzet kunnen maken. Lokale samenwerking in Zeeland maakt sterk zodat er een WIN – WIN – WIN situatie ontstaat. De marketing kosten voor de bedrijven gaan omlaag en dus ontvangt u de voordelen.

Zijn de Zeeland Cashback voordelen alleen in Zeeland?

Nee, de Zeeland Cashback voordelen zijn op dit moment in ruim 50 landen bij meer dan 150.000 aangesloten bedrijven te gebruiken met 400.000 acceptatie punten. Naast het gebruik bij Zeeuwse aangesloten bedrijven, waarbij u de Scan & Go functie in de myWorld App gebruikt, is het mogelijk om alleen in Nederland al bij 650+ online webshops voordeel te halen.

U kunt online shoppen via de myWorld App en daar de aangesloten bedrijven opzoeken of via uw computer. TIP: INSTALEER EENMALIG DE MYWORLD PLUG-IN eerst en mis nooit meer uw online voordeel. Zodra u op de website van een partnerbedrijf komt zal er een pop-up verschijnen. Druk op de button om de Cashback te activeren. Zodra dit gelukt is ziet u dat de Cashback geactiveerd is en hoeft u verder niks anders te doen dan wat u gewent bent om te doen.

Binnen 48 uur wordt uw aankoop verwerkt in uw persoonlijke profiel. Hou er rekening mee dat de online aankopen in bijna alle gevallen gegeven wordt over het aankoopbedrag EXCL. BTW en dat de cashback pas uitbetaald gaat worden als de retourtermijn is verstreken. De praktijk leert dat dit soms een langere periode van een aantal maanden kan duren.

Zit er een geldigheidsdatum aan de myWorld App?

Er zit GEEN geldigheidsdatum aan de Zeeland Cashback voordelen en de myWorld App blijft onbeperkt bruikbaar. Maand na maand, jaar na jaar. Zolang u voordeel wil ontvangen gewoon de myWorld App blijven gebruiken.

Tevens is de myWorld App helemaal GRATIS. Dat is nu en in de toekomst. Dat garanderen wij!

Als je vraag er niet bij staat, klik dan op onderstaande button voor nog meer FAQ

Zeeland Cashback is een handelsactiviteit van TELL-A-FRIEND BV.

Inschrijving Kamer van Koophandel te Middelburg: 22029020 — BTW NR. NL8014.74.851.B02


© 2024: ZEELAND CASHBACK • GebruiksvoorwaardenPrivacy beleidCookie beleid